Min klippe

image

Min klippe. Derfra kan jeg skimte over det endeløse hav, der forbinder verden. Derfra kan jeg skue mod smukke bjerge, der strækker sig op mod himlen med en urokkelig vilje. På min klippe gemmer jeg dejlige hemligheder. På min klippe har jeg set ind i mit hjerte. Jeg har set hvaler og flyvefisk danse henover havet. Jeg har set solen glimte i havet. Jeg har set skønhed. Min klippe vil aldrig forgå

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.