Mantra “Alt jeg behøver bor allerede i mig”

Et mantra er en sætning du kan sige til dig selv igen og igen i løbet af en meditation, en yogapraksis, eller generelt i løbet af en dag.

 

Et mantra som giver stort udbytte for mig er “Alt jeg behøver bor allerede i mig”

Det kan være skræmmende, at overgive sig selv til sin indre visdom, men nogle gange når jeg lever fra hjernen, glemmer jeg ting som mit hjerte og mit sind udmærket ved – det er et eksempel på avidya, som i mytologien er en”slangegift”, der gør at man glemmer sin egen guddommelighed (hvor fantastisk du selv er). Ved at sige dette mantra, husker jeg mig selv på at leve mere fra hjertet, lytte til min intuition, at springe ud i ting jeg ellers ikke tør, at leve livet.

wpid-img_20151005_200737.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.