fbpx

Året rinder ud & Gylden eliksir

Tak for et vidunderligt år!

Det har været fantastisk at mærke, hvordan glæden og fascinationen ved yoga virkelig spreder sig i Aarhus, og jeg går derfor 2018 i møde fuld af optimisme på yogafronten.

Jeg har i 2017 stiftet bekendtskab med mange nye yogier, og det er en fornøjelse at møde hver enkelt af jer. Jeg er taknemmelig for, at vi kan samles om en fælles interesse på tværs af køn, alder og nationalitet, for det er i bund og grund det, yoga handler om.

Personligt føler jeg, at jeg i løbet af året har fundet ro i, hvem jeg er som underviser, og jeg tør i højere grad dele elementer af den ikke-fysiske yoga, som jeg selv ser som smukke, tankevækkende og virkningsfulde. Tak fordi at I tager imod med åbne sind.

2017 blev året, hvor det nærmest er uklart hvem, der leder, når vi chanter, og hvor mantraerne kan høres helt nede på gaden, når vinduerne er åbne. Det rør mig dybt hver gang.

Jeg må desværre slutte året lidt bræt, da jeg har fået virus på stemmebåndet, og lægen siger, at der nok går en uge, før jeg igen kan tale. Jeg må se at lave mig en badge “In silence” a la Eat, Pray, Love 🙂

Men hvem ved, måske kommer der nogle små øvelser eller refleksioner flyvende via de sociale medier.

 

Rigtig glædelig jul og godt nytår

<3 Maria 

 

Herunder får du opskriften på Gylden Mælk og anti-influenza-gurkemejepasta. Den gyldne mælk er en beroligende snack eller aftendrik, og derudover skulle gurkemejepastaen være god for immunforsvaret.

25590486_10156184406024880_1648489868_o

Anti-influenza-gurkemejepasta:

  • 1 tsk. honning
  • 2 tsk. kokosolie
  • 4 tsk. stødt gurkemeje
  • 1 tsk. ingefær
  • Juice af 1 citron

Bland det hele sammen til en smuk gylden pasta. Det kan spises for sig selv eller opløst i vand eller mælk. Spis 1 tsk. morgen og aften.

Gylden Mælk:

  • 1 tsk. kokosolie eller ghee
  • 1 tsk. gurkemeje
  • et drys ingefær, peber og kanel
  • 1 tsk. honning
  • 1 kop mælk/ plantemælk

Varm kokosolien og tilsæt krydderierne, så de kommer til at dufte. Tilsæt honning og mælk, og varm drikken godt op, men undgå at den når kogepunktet. Sæt dig godt tilrette og nyd en kop sød selvforkælelse.

 

Som med alt andet; indtag gurkemeje med måde. Læg mærke til hvordan krydderiet påvirker din krop.

25590186_10156184549594880_1497493258_o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close