fbpx

Udtalelser: healing

April 2020: Far distance healing with Maria Lauridsen Jensen

“Jeg synes du er enorm dygtig og rigtig god til at sætte energien i rummet. Jeg nyder meget og har stor gavn af at deltage i din undervisning. Den flytter mig mere end du aner.” – deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“I første del af aftenen oplevede jeg kærlighedsenergien og Marias stemmes guidning åbne mit hjertechakra. Det lettede den smerte og spændthed jeg har i diafragma. Jeg så et kraftdyr i form af en ørn tæt på loftet. Den holdt kærligt øje med os. Stjernerne i anden halvdel lyste op i rummet. Især fra deltagernes soloplexus herunder mit eget. Her var der over mit eget en spiral af grøn energi gennem hele aftenen. Jeg gik fra aftenen med en zen følelse og fred i kroppen.” – Anne Grete, deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“Jeg oplevede mere ro og glæde efter begivenheden, end da jeg kom. Jeg er en del deprimeret for tiden og ønsker en forandring netop hen mod glæde og taknemmelighed.” deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“Jeg føler mig hjemme i mig selv igen, på en måde jeg ikke har prøvet i flere år, jeg har genoptrænet i flere år og min krop faldt endnu mere på plads og jeg slapper helt af indeni nu, som jeg ikke har gjort i flere år.” – deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

Anonyme deltagere ved yin med hjertehealing, august 2019:

”Yin Yoga med hjertehealing gav min en oplevelse af nærvær med mig selv og underviseren.”

”Jeg synes, at det var en god oplevelse – stærkt. Maria har en rigtig god stemme, er rolig og har nogle fantastiske hænder.”

“Det var en dejlig og skøn oplevelse, at være til yin yoga og med hjertehealing. Jeg blev dejligt afslappet og mærkede en ro i hele kroppen efter de forskellige stillinger. Jeg anbefaler, at give sig selv den mulighed at prøve Yin yoga med healing ved Maria.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close