fbpx

Udtalelser: healing

“Jeg var til hjertehealing workshop hos Maria og var er og stadig bare begejstret af det og hendes måde at være og undervise på. En meget varierende workshop med forskellige former for meditation, Yoga asana, flere mantra hvilke vi chantede sammen og en dejlig og dyb afslutning med hjertehealing. Timen omhandlede bl.a. om at bringe lyset frem i en. Her guider Maria med hendes behaglige stemme og gode beskrivelser gennem hele workshoppen. Det var min første healing og jeg er imponeret over, hvor meget det har fyldt mig med lys, glæde og god energi. Jeg glæder mig allerede til den næste time med Maria ” – Louisa, Juni 2021/ solhvervs yoga flow med hjertehealing

April 2020: Far distance healing with Maria Lauridsen Jensen

“Jeg synes du er enorm dygtig og rigtig god til at sætte energien i rummet. Jeg nyder meget og har stor gavn af at deltage i din undervisning. Den flytter mig mere end du aner.” – deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“I første del af aftenen oplevede jeg kærlighedsenergien og Marias stemmes guidning åbne mit hjertechakra. Det lettede den smerte og spændthed jeg har i diafragma. Jeg så et kraftdyr i form af en ørn tæt på loftet. Den holdt kærligt øje med os. Stjernerne i anden halvdel lyste op i rummet. Især fra deltagernes soloplexus herunder mit eget. Her var der over mit eget en spiral af grøn energi gennem hele aftenen. Jeg gik fra aftenen med en zen følelse og fred i kroppen.” – Anne Grete, deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“Jeg oplevede mere ro og glæde efter begivenheden, end da jeg kom. Jeg er en del deprimeret for tiden og ønsker en forandring netop hen mod glæde og taknemmelighed.” deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

“Jeg føler mig hjemme i mig selv igen, på en måde jeg ikke har prøvet i flere år, jeg har genoptrænet i flere år og min krop faldt endnu mere på plads og jeg slapper helt af indeni nu, som jeg ikke har gjort i flere år.” – deltager i yin yoga med hjertehealing, december 2019

Anonyme deltagere ved yin med hjertehealing, august 2019:

”Yin Yoga med hjertehealing gav min en oplevelse af nærvær med mig selv og underviseren.”

”Jeg synes, at det var en god oplevelse – stærkt. Maria har en rigtig god stemme, er rolig og har nogle fantastiske hænder.”

“Det var en dejlig og skøn oplevelse, at være til yin yoga og med hjertehealing. Jeg blev dejligt afslappet og mærkede en ro i hele kroppen efter de forskellige stillinger. Jeg anbefaler, at give sig selv den mulighed at prøve Yin yoga med healing ved Maria.”

4 thoughts on “Udtalelser: healing

 1. Siden Marias hjertehealing har jeg mærket en større positivitet og en bemærkelsesværdig(!) større livsglæde. Jeg vågner op med en dejlig lethed, og en mild forelskelses følelse i kroppen i livet i sig selv

  En anden ting jeg virkelig har kunne mærke er at jeg ikke har cravings. Jeg har normalt altid cravings, det er noget jeg har haft det meste af mit liv, og de eneste gange de ikke har været der er når jeg er sammen med folk jeg holder af, har holdt ceremonier, og andre mindre stunder. Så det er ret stort, og virkelig skønt!

  Det er jo altid svært at sige om hjertehealingen alene er den præcise grund til denne ændring, men hvis det er, så er det virkelig kraftfuldt gjort!

  Tak!

  1. Maria Lauridsen Jensen november 12, 2020 — 10:34

   Dejligt at du mærker en positiv forskel!
   Tak for tilbagemeldingen:)
   og god rejse i oplevelserne

 2. Maria er en dygtig, forstående og hjælpsom yogalærer, healer og underviser, der laver relevante og virkningsfulde kurser og undervisning.

  Jeg har fået en række af tre gange SoulBodyFusion fjernhealinger, og det fik jeg meget ud af i form af både healing, egne visioner og Marias tolkninger og kanalisering, der uddybede min forståelse af mine personlige processer, som healingen arbejdede med. Meget anbefalelsesværdigt.

  1. Maria Lauridsen Jensen februar 9, 2021 — 09:53

   <3 Af hjertet tak for de flotte ord. Altid en fornøjelse at åbne energien med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close