fbpx

Nataraja

Jeg har været betaget af Natarajasana fra første gang, jeg mødte stillingen. 🙏Da den mytologiske side af den elegante yogastilling afslørede sig for mig, da jeg forberedte min eksamen som yogalærer, tog Nataraja en særlig plads i mit hjerte.🙏 🏔Nataraja danser den kosmiske dans af skabelse, vedligeholdelse, ødelæggelse, tilsløring og ynde. 🏔Han hjælper mig med at erstatte frygt med håb og tillid i tider med store forandringer. Han var med til at gøre mig yogalærer, og myten omkring ham støttede mig i at lande og skabe en ny tilværelse i Danmark efter et halvt år i Latinamerika. Nu pryder han mit hjem dansende ananda tandava – den glædesfylde kosmiske dans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close