fbpx

Udsolgt! Gratis Yin Yoga og Hjertehealing i et holdt energifelt

Book ved at klikke her 🙏

Yin yoga: Hjerteåbnere og hjertehealing i et holdt energifelt – Begivenheden er udsolgt: Kom på venteliste eller tilmeld dig den 10/9

Deltagerbegrænsning: 5 deltagere

Læs mere om Elværket Åbyhøj her.

I denne begivenhed kombineres blide og bløde yin yogastræk med hjertehealing i et holdt energifelt.

Yin yogaøvelserne har fokus på at berolige dit nervesystem og åbne din krop og dit energisystem på en blød måde. Hjerteåbnere er et kælenavn for bagoverbøjninger. Hjerteåbnere er ideelle modstræk til en foroverbøjet kontorkrop, og hjerteåbnere er kendt for at have en opløftende virkning på humøret. Til denne begivenhed har bagoverbøjningerne desuden til funktion at støtte healingen, som jeg formidler, med at flyde og integrere sig.

Hjertehealing er en blid healingsform, som kan sammenlignes med et kærligt kram. Healingen tilpasser sig dig personligt, så du får det og den mængde, som gavner dig på bedste vis. Hjertehealing giver en symfoni af kærlighedsfrekvenser, som vibrerer ind i de steder i dig, som trænger til det. Hjertehealing kan løfte, lette og omfavne modtageren i omsorg.

Et holdt energifelt vil sige, at jeg via en energimæssig ankring i mit system, omfavner hver enkelt deltager, og derigennem giver individuelt tilpasset støtte til at få det bedste ud af yogastillingerne samt individuelt tilpasset hjertehealing.

Om underviseren
Maria Lauridsen Jensen har undervist yoga siden år 2015, og underviser dagligt hold forskellige steder i Aarhus. Hun har uddannet sig som yogalærer ved Yandara Yoga Institute i Mexico, og derudover har hun studeret yin yoga ved Yoga Collective og deltaget i et 9-måneders online yogalærerforløb ved Sianna Sherman (Rasa yoga). Maria er bl.a. indviet i hjertehealing og det at holde energifelter af Ny Tids Shaman Marianne Lane. Du kan læse mere om Maria og de forskellige typer healing og yoga, som hun arbejder med på www.marialauridsenjensen.com

Praktisk
Hvis du er i bil, så kom i god tid, så du er sikker på at finde en parkeringsplads på vejene omkring Elværket.
Det kan være en god ide at medbringe et tæppe, da kroppen kan få det koldt, når du kommer helt ned i tempo. Hvis du har en øjenpude, kan det være lækkert at bruge den under begivenheden. Der er måtter på stedet.
Maria sætter desuden pris på skriftlige tilbagemeldinger, som hun kan bruge til at finpudse konceptet eller til at dele på sin hjemmeside.

Kom 10-15 minutter før, så du er klar på måtten 16.30.


mail: maria@marialauridsenjensen.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close