fbpx

Yin yoga med hjertehealing d. 6/12 19-21

Kom med til en aften dedikeret til nærvær med dit hjerte og dyb indre velvære.

Gennem yin yoga-øvelser guides din opmærksomhed ind i dit hjerte. Intentionen med yogaøvelserne er at skabe fornemmelser af mere kontakt til, plads i og lethed i energistrømmene til og fra dit hjerte.

Yin yogaøvelserne har fokus på at berolige dit nervesystem og at åbne din krop og dit energisystem på en blød måde. Du guides til at mærke dine grænser, og holde dig på den trygge side af dem. Jo rarere og tryggere du gør det for dig selv, desto mere velvære kan du opnå.

Temaet for yogaøvelserne er hjerteåbnere. Hjerteåbnere er et kælenavn for bagoverbøjninger.

Hjerteåbnere er ideelle modstræk til en foroverbøjet (kontor)krop. Hjerteåbnere kan have en opløftende virkning på humøret, og de kan hjælpe med at lette blokeret energi i dit hjertecenter. I denne begivenhed har bagoverbøjningerne desuden til funktion at støtte hjertehealingen, som jeg formidler, med at flyde og integrere sig i dig.

Aftenen rundes af med en ekstra lang savasana, hvor alle får mulighed for at modtage beroligende berøring af mig.

Hjertehealing er en blid form for healing, som kan sammenlignes med et kærligt kram.

Healingen tilpasser sig dig personligt, så du får den mængde og den nuance, som gavner dig mest muligt. Erfaringer viser, at hjertehealing kan virke opløftende på humøret. Jeg giver healingen gennem et energifelt, som jeg holder, imens jeg guider yogastillingerne.

”Et holdt energifelt” vil sige, at hver enkelt deltager omfavnes på individuel vis af energi, og derigennem giver feltet individuelt tilpasset støtte og healing. Dette gør støtten og healingen bedre tilpasset den enkelte deltager, end hvis healingen blev givet til en gruppe som samlet helhed.

Fokus for både yogaøvelserne og healingen er at støtte dig i at omfavne dig selv, og det der bor i dit hjerte, og at bidrage til din velvære både under og efter begivenheden.


Om underviseren
Maria Lauridsen Jensen (Wisdom in Movement) har undervist yoga siden år 2015, og underviser dagligt forskellige steder i Aarhus. Hun har uddannet sig som yogalærer ved Yandara Yoga Institute i
Mexico, og derudover har hun studeret yin yoga ved Yoga Collective og deltaget i et 9-måneders online yogalærerforløb ved Sianna Sherman (Rasa yoga). Maria er bl.a. indviet i hjertehealing og energifelter af Ny Tids Shaman Marianne Lane. Du kan læse mere om Maria og de forskellige typer healing og yoga, som hun arbejder med på www.marialauridsenjensen.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close