fbpx

Online: Yin Yoga med Heart Felt Love Healing: Heal din kærlighed, ej din værdighed

Fredag d. 20. marts kl. 19:00-21:00

Online via Zoom

Book ved at overføre 250 kr. til MobilePay: 15189 med teksten “Workshop+dit navn”

og send en mail med dit navn og din e-mailadresse til maria@marialauridsenjensen.com


Intentionen med denne aften er skabe rammerne for et dybt møde med dig selv, der kan støtte dit kærlighedsliv – ikke mindst dit kærlighedsliv med dig selv. Begivenheden kombinerer yin yoga og healing, hvilket kan støtte dig i at blive opmærksom på de forskellige lag af dig selv og samspillet derimellem. Yogaøvelserne har desuden til formål at hjælpe energien med at flyde mere ubesværet i dit system.

Healingen, som bliver givet denne aften hedder ”Heart Felt Love.” Heart Felt Love er en ny tids healing, som støtter dig i at mærke og udfolde din egen kærlighed. Healingen åbner din evne til at genkende og modtage kærlighed, og den støtter din evne til at udveksle kærlighed med andre mennesker. Dermed får du energetisk støtte til at optage livsnæring på et nyt plan.

De følelser, som vi ikke har erfaret som børn, er svære at genkende og udtrykke som voksne. En Heartfelt Love Healing støtter dit system til at genkende og udtrykke nuancer af kærlighed, selvom du ikke har erfaret dem konkret i dit liv. Healingen støtter dig i at bearbejde følelser som frygt, afmagt, sorg og mindreværd. Mener du, at du ikke er værdig til kærlighed? Har du svært ved at mærke kærligheden til/fra en du elsker? Har du svært ved at give og/eller modtage kærlighed? Har du barndomstraumer? Så kan du i særlig grad bruge healingen – men alle kan have gavn af den.

Maria holder et moderne shamanistisk energifelt under hele begivenheden, som omfavner hver deltager med personlig tilpasset healing samt personligt tilpasset støtte til at være i øvelserne – i forskel til at healingen tilpasser sig gruppens højeste og laveste fællesnævner.


Aftenens forløb:

– Introduktion og guidet støtte til at lande i sig selv og i rummet, imens Maria starter feltet.

– Du bliver guidet i yin yoga stillinger og åndedrætsøvelser, imens du modtager Heart Felt Love healing. Yogaen har fokus på de fire nederste chakraer, som er energicentre relateret til henholdsvis dit personlige fundament, din tryghed og tillid; kontakten til dine følelser; dit selvværd; og din kærlighed og omsorg.

– Den sidste halvdel af aftenen består af afspænding, hvor du i stilhed kan integrere indtrykkene.

Maria kan finde på at invitere støttende bevidstheder ind i feltet. Du inviteres til at have en nysgerrig tilgang og tage det som en oplevelse.

OBS: I det dybe møde med dig selv kan sår dukke op. Vi møder sårbarheden for at heale smerten. At blive healet er en støtte til at hele – en støtte til at indtage de uindtagede sider af dig selv og omfavne dem med kærlig opmærksomhed. Sårbarheden kan dukke op i dagene optil, under og efter begivenheden.

Alle er velkomne. Det er ikke et krav at have prøvet hverken yoga eller healing før. Hvis du får lyst til at droppe yogaøvelserne og blot modtage healingen, er det helt fint.

Om underviseren:
Maria Lauridsen Jensen (Wisdom in Movement) er bl.a. indviet i Heart Felt Love healing af moderne shaman Rebekka Lassesen og i at holde energifelter af moderne shaman Marianne Lane. Maria har undervist yoga siden år 2015, og underviser dagligt forskellige steder i Aarhus. Hun er netop nu i gang med en uddannelse som Rasa-Yoga-lærer. Hun tog sin grunduddannelse som yogalærer ved Yandara Yoga Institute i Mexico. Derudover har hun studeret yin yoga ved Yoga Collective og deltaget i et 9-måneders online yogalærerforløb ved Sianna Sherman (Rasa yoga). Du kan læse udtalelser og mere om Maria og de forskellige typer healing og yoga, som hun arbejder med på www.marialauridsenjensen.com Ud over gruppehealing udbyder Maria privat sessioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close