fbpx

KONTAKTEN TIL DIT HJERTES MAGI

Vær din egen Valentin <3 Benyt tilbuddet herunder
Kærlighed i sin rene form udspringer fra kontakten til dit hjerte. ”Ubetinget-,” ”ren-” eller ”universel kærlighed” er den form for kærlighed eller livsglæde, som er uafhængig af relationer – bortset fra din relation med dig selv og den universelle energi.

Din kærlighed kan selvfølgelig interagere med andres kærlighed og skabe et smukt møde, men du er ikke afhængig af andre for at mærke den.

Hvis du åbner op for dit hjertes magi,
er dit hjerte som en kilde til din livsenergi, glæde og velvære.
Ordet ”magi” dækker her over alt det, som ikke kan forklares logisk.


Som menneske er det svært at gå gennem livet uden at møde sorg og smerte. Ubearbejdet sorg og smerte kan sætte sig som blokeringer i bl.a. hjerteenergien, der gør, at det er svært at mærke sin egen kærlighed og livsgnist. Mange af os kommer desuden til at binde vores kærlighed op på vores relationer og glemmer at mærke og lade os omfavne af vores egen kærlighed.

Jeg beskriver mødet med den rene kærlighed således:
“Jeg mærker, når jeg forbinder mig med mit hjerte, at mit hjertes energi åbner sig og udvider sig til at fylde mere end min fysiske krop. Jeg mærker, at der bliver mere plads til at trække vejret og til at energien kan flyde lettere. Jeg mærker en fin åbning i hjertecenteret til at gå verden i møde med tillid og gåpåmod. Og jeg mærker min egen kærlighed og evnen til at lade den fylde mig op med livsglæde og forundring.” 
Ønsker du at få dybere kontakt til dit hjerte og din egen kærlighed?
Book en tid til en hjertehealing eller en Heart Felt Love healing.
Begge healinger giver energetisk støtte til, at du kan mærke dit hjerte indefra, forløse blokeringer i hjerteenergien og udfolde dit hjertes magi. Vi kan aldrig forudsige 100%, hvad healingerne gør, for de tilpasser sig dig personligt og hjælper der, hvor du er i din personlige proces. Det kan være fint at modtage healingerne flere gange, da de følger din udvikling.

Heart Felt Love er en ny tids healing, hvilket vil sige at den er pakkeløsningsagtig – den har et specifikt fokus på at heale din evne til at genkende og dermed give og modtage kærlighed samt på at heale barndomstraumer.

Hjertehealing (healing med det Universelle Hjerte) er mere udefineret. Den arbejder selvfølgelig med at frigøre blokeringer i hjertet, så du kan opleve mere flow i de emner, som er relateret dertil. Min kontakt med det rene hjerte beskrevet i citatet herover er et eksempel på, hvordan hjertehealing har sat sit aftryk i mig. Jeg oplever healingen på nye måder, hver gang jeg modtager den. Mine klienter har oplevet følgende efter en hjertehealing: mere glæde både efter lang tids depression og efter en dårlig dag; at føle sig mere hjemme i sig selv; støtte til igangværende indre processer; indre ro; dybere kontakt med det fysiske hjerte; dybere kontakt med hjertecenteret; at modtage indre erkendelser. 

Du kan læse om begge healinger her.
Få 15% rabat på én session med hjertehealing (healing med det universelle hjerte) eller en Heart Felt Love Healing.

Healingerne er fjernhealinger, så du vælger selv om du modtager dem hos mig i Åbyhøj eller hjemme hos dig selv. Hvis du møder fysisk op (kun udbudt til kvinder), er det muligt at kombinere healingen med Reiki-berøring og aromaterapi. Hvis du er hos dig selv, kan vi have webcam på.
Hvis du sender mig en beskrivelse, om et tema som du vil arbejde med i forhold til kontakten til dit hjerte, så får du en mudraøvelse, som kan støtte dig i din healingsproces, med i prisen. Normalpris 100 kr. ved 30 min healing.
 
Få 20% rabat på et forløb med 3 healinger (vælg én eller mix de to healinger)
 
Heart Felt Love normalpris
400 kr. for fjernhealing 30 min
500 kr. ved fysisk fremmøde 30 min
625 kr. for 45 min hvor du modtager Reiki-berøring samtidig
 
Hjertehealing (Healing med det Universelle Hjerte) normalpris
625 kr. for 45 min hvor du modtager Reiki-berøring samtidig
625 kr. for 45 min fjernhealing
300 kr. for 20 min fjernhealing

Book senest den 14/2 2020 for at benytte tilbuddet, men bemærk at jeg ikke har ledige tider til at give healingen imellem den 16-29 februar. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Du kan sagtens modtage healingen efter den 29/2.Webshop:Skriv koden ”VALENTIN1” for én session til 15%.Skriv koden “VALENTIN3” for et forløb til 20%.Du kan benytte koden i webshoppen, hvis du ønsker at betale der, bortset fra ved forløb hvor du mixer healingerne.Ellers book en tid over e-mail, hvor du skriver koden. Bookingen godkendes, når du har betalt, hvorefter jeg sender dig en e-mail. Du kan vælge at betale via MobilePay: 15189 Skriv “navn+healingen” i beskeden eller bankoverførsel (bed om faktura).Din booking betyder, at du godkender disse købsvilkår
Bemærk at healing med healingsenergier kan bevirke, at du kommer i kontakt med sorg og sårbarhed i tiden før, under eller efter sessionen. Det er et tegn på, at du forløser og heler. Træk vejret stille og roligt med det, og giv det lov til at komme.

Ps du kan altid sende mig en e-mail, hvis du har spørgsmål eller feedback
maria@marialauridsenjensen.com

Her i februar påbegynder jeg min dømmeuddannelse inden for yoga, derfor holder jeg fri fra at undervise og give healinger i to uger.
Jeg er dog sikker på, at det er godt givet ud for os begge.

Saprema ~ med ren kærlighed

Maria
Stifter af Wisdom in Movement, 
yogalærer, healer og cand.scient.anth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close