fbpx

ONLINE YOGA

Nu kan du tage din yogalærer med hjem, med på kontoret, med i sommerhuset eller endda med i kufferten til udlandet!

Med online produkterne fra Wisdom in Movement har du mulighed får at fordybe dig i din yogapraksis i højere grad, end hvad der er muligt i løbet af en 90 min klasse.

Jeg har designet tematiseret indhold med tekst og video, så du både får en fysisk yogapraksis og læsestof, der kan skabe refleksion og fordybelse, så yoga i højere grad bliver en integreret del af livet, end noget som er begrænset til yogamåtten. Fordybelse i yoga har potentiale til at bringe dybere forståelse for livets op og nedture, og fordybelse i yoga har potentiale til at vække forundring over tilværelsen, så det bliver endnu mere fortryllende at være til. Prøv medlemskab i 1 uge eller go all in med et månedsmedlemskab til Portalen for Wisdom in Movement

Er du mere til små og korte videoer, hvor du får foldet kontorkroppen, styrket kropsholdning og ro i sindet kort og konstruktivt, så er “Dagens åndehul” for dig. Få adgang for kun 99 kr./mdr

Videoerne i Dagens Åndehul giver dig yoga for smerter i ryggen, og de forebygger dårlig ryg, nakkesmerter og generelle spændinger, som opstår, når kroppen er fastlåst i samme position over længere tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close