fbpx

Meditation

Gratis online meditationer + Støt et godt formål

Vær en del af et fællesskab baseret på kærlige tanker. Der er noget særligt ved at vide, at vi sidder en gruppe af mennesker og kultiverer gode tanker til os selv og vores relationer på samme tid.

Video med Metta-meditationen “spred lyset”

Metta meditation (Loving-kindness meditation)

Metta meditationen er den smukkeste meditationsform, som jeg kender. Meditationen går ud på at sende kærlige tanker til sig selv, til kære, til venner, til bekendte, til dem man har det svært med, og til hele universet. Metta meditation sår frø af positivitet, medfølelse og kærlighed, og de frø har potentiale til at vokse og blomstre i og omkring den som mediterer.

Det er videnskabeligt bevidst at regelmæssig metta meditation har en positiv effekt både i og udenfor meditationssituationen. Metta meditation øger følelser af selvkærlighed, medfølelse og glæde samt den sociale sammenhængskraft og evnen til at modtage positive følelser. Læs den videnskabelige undersøgelse her og en opsummering af anden videnskab her.

Meditation for virksomheder

Jeg udbyder 30 min. guidet meditation (1 dag i ugen) for virksomheder i og omkring Aarhus. Dette er en værdigfuld pause for medarbejderne, og meditationerne bidrager til trivsel på arbejdspladsen.

Kontakt mig for mere meditation.

Gratis

  • Meditation som forbinder dig med dit åndedræt: Bølgen.
  • Prøv en metta meditation med mig her.

“If I had to tell you only one thing about meditation, it would be this: Meditation is your personal experiment, performed in the laboratory of your own mind and body. Your practice will be inspired by teachers and guided by the practices that the great explorers of meditation have handed down to us. Yet in the end, the form your practice takes is uniquely yours.” – Sally Kempton

Forskning

”Når folk mediterer, kan vi se, at der er ændringer i hjernen, at deres stressrespons ændrer sig, at blodtrykket falder, og at de bliver mere afslappede. Så meditation har rigtig mange gode effekter” – Hjerneforskeren Troels W. Kjær (læs mere her)

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close