fbpx

Mission/ Sankalpa

MIN MISSION ER AT BRINGE DIG

ØGET VELVÆRE, SELVVÆRD, KROPSBEVIDSTHED

OG MEDMENNESKELIG FORSTÅELSE

Maria Lauridsen Jensen 

Jeg kan støtte dit lys til at stråle via

yogastillinger

åndedrætsøvelser

meditationer

mytologiske fortællinger

refleksionsøvelser

antropologisk indsigt

healing

Sankalpa – intention

Jeg udfører mit arbejde fra hjertet til fordel for det højere gode.

”YOGA FROM MY HEART – WISDOM IN MOVEMENT”

Yoga From My Heart – Wisdom in Movement’ fundament er, at yoga stråler fra mit hjerte til dit. Yoga er min passion, min gnist, min livsstil, og jeg håber og tror på, at noget af min gnist og viden, inspirerer din rejse ind i yogaen.

Jeg giver jeg dig ingen klare svar på, hvordan du skal se ud, bevæge dig, opføre dig eller tænke, men jeg guider dig i teknikker, som jeg selv har gode erfaringer med, eller som har tændt en gnist i mit indre. Med tiden vil du opleve, at din yogapraksis i højere grad ledes af dit eget hjerte:)

Men hvordan kommer healing så ind i billedet, tænker du måske.

Healingen er først og fremmest omsorg fra mit hjerte til dig. Ved at lægge mine hænder på din krop og/eller have intention om at give dig healing, bringer jeg ro til dig, hvormed du i højere grad bliver i stand til at mærke dig selv.

Ifølge Patanjalis Yoga Sutraerne er yoga at bringe sindet i ro og dermed være etableret i sin essens, som er fri bevidsthed. Fri bevidsthed er bevidsthed uden indflydelse af tanker om at opnå noget.

Under healing udøver jeg ahimsa (yogaprincippet om at udøve det modsatte af vold), fordi jeg udsender intentionen om at heale dig.

Desuden betyder “yoga” at smelte sammen eller at forene. Gennem healing er det muligt at mærke, hvordan vi mennesker er forbundne.

Min antropologiske side skinner igennem ved, at jeg studerer og formidler kulturel indsigt. Jeg er specialiseret i teorier om, hvordan vi mennesker konstruerer vores identitet (som i øvrig er under konstant forandring, fordi vi konstant tager nye indtryk til os), og hvordan vi skaber mening med tilværelsen. Jeg afprøver på egen krop og sind viden fra forskellige kulturer, og jeg inkorporerer de dele, som jeg finder meningsfulde, i min måde at forstå mig selv og verden på; i min undervisning formidler jeg den indsigt, og jeg inviterer dig til at mærke den på din krop og i dit sind.

At praktisere yoga, healing og antropologi og at få lov til at dele min passion med en masse dejlige mennesker er i høj grad noget af det, som holder flammen i mit hjerte tændt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close