fbpx

Intuitiv healing/ Healing med min healersjæl

Med stor ære står jeg klar til

at støtte dig i at indtage dine muligheder.

– Skal vi sammen bringe mere trivsel og balance ind i verden?

***

Intuitiv healing er for dig, som ønsker energetisk støtte lige netop der, hvor du har allermest brug for det, men uden at du nødvendigvis ved hvor. Intuitiv healing er for dig, som ønsker en balanceret og sikker healing, som passer til dig personligt.

Intuitiv healing med min healersjæl (som jeg er indviet i af moderne shaman Marianne Lane) drager nytte af alle de kompetencer og energier, jeg har adgang til, som støtter dig bedst muligt i øjeblikket. Healingens intelligens finder ud af, hvad og hvor meget du har brug for, og derfor virker healingen bredere, end hvis du vælger en specifik healing-form. Healingen er sikret ved, at det er din sjæl, som bestyrer, hvad du skal modtage fra mig, hvor og hvor meget. Jeg kan naturligvis ikke love noget, og det er naturligt, at energien sætter processer igang, men selvom “intuitiv healing” måske lyder flippet, så giver jeg kun healinger, når jeg er i en tilstand, som sikrer at resultatet bliver så ordenligt og balanceret som muligt, så du modtager det, du kan klare. 

Du vælger selv om vi mødes fysisk (kun kvinder), eller om du vil have fjernhealing. Ved fysisk fremmøde er støttende berøring en mulighed. Ved fjernhealing tilbyder jeg, at vi har kontakt over webcam.

 

Hvem er healingen for?

  • Alle kan have gavn af denne healing – den kræver blot viljen til at tage imod.
  • Denne behandling er ideel til dig, som ønsker støtte til at skabe et grundlag for at kunne mærke dig selv. Når du kan mærke dig selv, kan du opbygge en større forståelse for de forskellige følelsesmæssige aspekter af at være menneske, og du kan blive bevidst om dine grænser, hvilket er fundamentet for at lære at sætte grænser.
  • Healingen balancerer dit system.
  • Denne behandling er ideel for dig, som har svært ved at slappe af. Behandlingen er beroligende for krop og sind, og healingen kan fungere som stressbehandling.
  • Er du syg med træthed, mistet appetit eller lignende, så prøv en fjernhealing. Det har jeg erfaringer med, at healingen kan hjælpe på. 

Pris

625 kr. for ca 45 min. i Åbyhøj

500 kr. for fjernhealing

kontakt maria@marialauridsenjensen.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close