fbpx

Intuitiv healing/ Healing med min healersjæl

***

Jeg anbefaler Intuitiv healing, ved mindre du har et bestemt ønske om at modtage Reiki eller Hjertehealing. Healingen kan kombineres med Reiki håndpositioner.

Med en Intuitiv healing med min healersjæl (som jeg er indviet i af moderne shaman Marianne Lane) bliver du godt dækket ind.

I denne healing kombineres mine evner som menneske og sjæl til at heale og støtte dig. Metoden drager nytte af alle de kompetencer og energier, jeg har, som støtter dig bedst muligt i øjeblikket. Healingens intelligens finder ud af, hvad og hvor meget du har brug for, og derfor virker healingen bredere, end hvis du vælger en specifik healingsform.

Du vælger selv om vi mødes fysisk, eller om du vil have fjernhealing.

Ved fjernhealing tilbyder jeg, at vi har kontakt over webcam eller online opkald.

Pris (se mere under “køb”):

625 kr. for ca 45 min. i Åbyhøj

500 kr. for fjernhealing

Hvem er healingen for?

  • Alle kan have gavn af denne healing – den kræver blot viljen til at tage imod.
  • Denne behandling er ideel til dig, som ønsker støtte til at skabe et grundlag for at kunne mærke dig selv. Når du kan mærke dig selv, kan du opbygge en større forståelse for de forskellige følelsesmæssige aspekter af at være menneske, og du kan blive bevidst om dine grænser, hvilket er fundamentet for at lære at sætte grænser.
  • Healingen balancerer dit system.
  • Denne behandling er ideel for dig, som har svært ved at slappe af. Behandlingen er beroligende for krop og sind, og healingen kan fungere som stressbehandling.
  • Er du syg med træthed, mistet appetit eller lignende, så prøv en fjernhealing. Det har jeg erfaringer med, at healingen kan hjælpe på. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close