fbpx

Healing med det universelle hjerte

Som kanal for

den ubetingede kærlighed fra det Universelle Hjerte,

står jeg til rådighed til at omfavne dig

med blød og kærlig støtte.

Det universelle hjerte er det hjerte, der slår med den kærlighed som alle hjerter i universet nogen sinde har båret.  Det er lyset af ubeskrivelig, ren og uendelig kærlighed.

”Jeg oplever hjertehealingen som en fin kontakt til mit fysiske hjerte, som banker, og til det smukke indeni – til hjerteenergien: summen, livsgnist, glæde såvel som sårbarhed i hjertecenteret. Ofte skal vi møde smerten for at hele den. Jeg mærker at hjerte-healings-energien skaber plads og rummelighed til at være med det, der er.

Jeg mærker, når jeg forbinder mig med mit hjerte, at mit hjertes energi åbner sig og udvider sig til at fylde mere end min fysiske krop. Der bliver mere plads til at trække vejret og til at energien kan flyde. Jeg oplever en fin åbning i hjertecenteret til at gå verden i møde med tillid og gåpåmod. Og jeg kommer ind i kontakten med min egen kærlighed og evnen til at lade den fylde mig op med livsglæde og forundring.”

– Maria Lauridsen Jensen, december 2019 

Vi har hver især vores egen oplevelse af en healing, så der er ikke nogen rigtig måde at opleve den på, men ved at dele vores oplevelser med hinanden, kan vi være med til at åbne op for nye vinkler i healingsprocessen. Nogle får billeder, andre erkendelser, andre igen kontakt til uudforskede detaljer indeni – vær med din oplevelse.

“Hjertehealing giver en symfoni af kærlighedsfrekvenser, som  vibrerer ind i de steder i dig, som trænger til det. Hjertehealing kan løfte, lette og omfavne modtageren i omsorg.” – Kanaliseret af moderne shaman Benjamin Lassesen, 2019

  • Hjertehealing er en blid healing.
  • Healingen giver dig kærlig støtte.
  • Healingen kan løsne op for modstand og blødgøre den med lys og fornemmelser af indre plads.
  • Healingen kan hjælpe dig med at komme i kontakt med din egen kærlighed, så du kan opleve at fylde dig selv op og nærmest blomstre indrefra.
  • Mine klienter har meldt tilbage: en oplevelse af at hjertehealing har hjulpet mod depression; forbedret humør på en trist dag.
  • OBS: Healingen kan medføre møder med sorg og smerte, som et led i forløsningen – healingsprocessen. Det kan opstå i tiden før, under og efter selve healingen. Klienter har også meld om øget træthed i tiden op til healingen. Jeg oplever bl.a. at hjertehealingen hjælper mig til at være med sorgen i mit hjerte og at forløse den, hvormed jeg i løbet af en hjertehealingsprocess har oplevet at gå fra at føle mig trist og blokeret indeni til at mærke selvkærligheden blomstre, til at mærke at det letter indvendigt, og at mit hjertecenteret åbner til at gå verden i møde med tillid og gåpåmod.

Healingen kan kombineres med Reiki håndpositioner.

Du vælger selv om vi mødes fysisk, eller om du modtager som fjernhealing.

Ved fjernhealing tilbyder jeg, at vi har kontakt over webcam eller online opkald.

Pris:

  • 625 kr. for ca. 45 minutter
  • Kort version: 300 kr. for 20 min (kun fjernhealing ) – Har du en dag, hvor alt føles træls, så prøv en fjernhealing.
  • 15 min tilkøb til andre healinger 200 kr

Jeg er indviet som bærer af energien af Moderne shaman Marianne Lane.

” Lyset det favner dit hjerte. Kalder på lyset i dit hjerte, som trygt og kærligt begynder at vokse i dit hjerte indefra og udad. Som lyset vokser i dit hjerte, så møder det mørke steder og sammentrækninger, smerter og fortrydelse og erindringer, som er gemt i hjertet, og som lyset stille begynder at lyse op og transformere i kærlighed. Kærlighedens transformerende kraft er ubeskrivelig uendelig – vokser stille indefra og ud og forløser i dit hjerte. Lyset det favner dit hjerte, kalder opmuntrende. Lyset i dit hjerte genkender klangen og vokser igen og forløser indefra de skygger og hukommelsen, som ligger i hjertet. Det som hjertet har båret, bliver nu sat fri.” – kanaliserede ord af moderne shaman Marianne Lane, 2018

Skal vi sammen bidrage til, at kærligheden i verden blomstrer endnu mere frodigt? 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close