fbpx

Om Maria

Jeg er Maria Lauridsen Jensen

ejer af Wisdom in Movement, yogalærer, healer, energiarbejder, etnograf og antropolog

Min rolle som yogalærer og antropolog smelter i sandhed sammen:

  • Jeg er dybt dedikeret til at dykke ned i yoga-kultur, spiritualitet, personlig udvikling, skyggearbejde, myter fra hele verden og tantrisk filosofi.
  • Visdommen folder sig ud i og gennem min krop og mit sind.
  • Min fornemme rolle er at danne bro mellem kulturer, visdom fra forskellige spirituelle traditioner, mine personlige erfaringer og min menneskelige hverdag * samt * at danne bro mellem den viden jeg bærer og mine elever og læsere * på en måde som gør visdommen relevant og relaterbar.

 Jeg underviser i yoga på fuld tid, men jeg er og forbliver også selv elev og udøver.

Netop nu er jeg i gang med 300 hours Rasa Yoga Teacher Training ved Sianna Sherman samt Basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme ved Marianne Lane.

Min rejse som yogalærer startede med, at jeg var en flittig yogaelev, der sugede indtryk til mig. Min begejstring blev dog hurtig så stor, at jeg mærkede et stærk kald til at fordybe mig. Fordybelsen satte i gang i Mexico i november-december 2015, hvor jeg boede på Yandara Yoga Institute i en måned. Siden hen har jeg studeret yin yoga ved Yoga Collective og deltaget i et 9-måneders online yogalærerforløb ved Sianna Sherman (Rasa Yoga).

 Bonusinfo: Første gang jeg underviste et yogahold var i Colca Cañon i Peru i sommeren 2015. Den flok backpackere, som jeg hikede med, opfordrede mig til det en hel dag. Jeg tøvede, for jeg havde jo intet certifikat. Da jeg gav mig, blev det en dejlig oplevelse, som viste mig, at jeg var på rette vej.

 Energiarbejde: Jeg er bl.a. indviet i Heart Felt Love Healing af moderne shaman Rebekka Lassesen og i “at holde energifelter” samt at give “healing med healersjælen” og “healing med det Universelle Hjerte” (hjertehealing) af moderne shaman Marianne Lane. Ud over den mere officielle træning har jeg været i 1½ års daglig træning og supervision ved moderne shaman Benjamin Lassesen, som også har givet mig utallige healinger. Fra december 2019 har visdom og vejledning i høj grad foldet sig ud i og gennem mig selv, og for at det sker på balanceret vis og for at modtage støtte i processen, er jeg nu elev på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme.

 Jeg har en kandidatgrad i antropologi – Anthropology: Global Studies and Development

Som antropolog er jeg specialiseret i identitet og etnicitet. Mit største feltarbejde (udover min færden i subkulturer relateret til yoga og moderne shamanisme) udførte jeg hos mayaer i Tulum i Mexico. Arbejdet i Mexico er udgivet kapitel 7 “The Tulum Mayan ruins: A place for foreigners” i den internationale antologi Front and Back Stage of Tourism Performance (ed. Frances Julia Riemer,2020) og i mit speciale “Being Maya in Contemporary Tulum, Mexico,” som du kan downloade gratis under fanen shop

Foto herover af Arriel Godvil

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close