fbpx

Om Maria

Maria Lauridsen Jensen er ejer af Wisdom in Movement, yogalærer, energiarbejder og antropolog.

Hun er en passioneret yogini med base i Aarhus.

Min rolle som yogalærer og antropolog smelter i sandhed sammen:

1) Jeg er dybt dedikeret til at dykke ned i yogakultur, spiritualitet og personlig udvikling, skyggearbejde, myter fra hele verden og tantrisk filosofi.

2) Visdommen folder sig ud i og gennem min krop.

3) Min fornemme rolle er at formidle den intellektuelle side såvel som mine kropslige erfaringer på en måde, som gør visdommen relevant for mine elevers og læseres kontekst.

 Maria underviser i yoga på fuld tid, og netop nu er hun i gang med en 300-timers uddannelse som Rasa-Yoga-lærer ved Sianna Sherman samt Baisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme ved Marianne Lane.

For Maria startede rejsen som yogalærer som almindelig yogaelev, der sugede indtryk til sig. Marias begejstring blev dog hurtig så stor, at hun mærkede et stærk kald til at fordybe sig. Fordybelsen satte i gang i Mexico i november-december 2015, hvor Maria boede på Yandara Yoga Institute i en måned. Siden hen har hun studeret yin yoga ved Yoga Collective og deltaget i et 9-måneders online yogalærerforløb ved Sianna Sherman (Rasa yoga).

 Bonusinfo: Maria underviste sit første yogahold i Colca Cañon i Peru i sommeren 2015, efter at den flok backpackere, som hun hikede med, havde opfordret hende til det en hel dag. Den gode oplevelse viste hende, at hun var på rette vej.

 Energiarbejde: Maria er bl.a. indviet i Heart Felt Love healing af moderne shaman Rebekka Lassesen og i at holde energifelter samt at give “healing med sin healersjæl” (intuitiv healing) og “healing med det Universelle Hjerte” (hjertehealing) af moderne shaman Marianne Lane.

 Desuden har Maria en kandidatgrad i antropologi – Global Studies and Development

Som antropolog er hun specialiseret i identitet og etnicitet, og hun har lavet feltarbejde blandt mayaer i Tulum i Mexico. Arbejdet i Mexico bliver udgivet i form af et bogkapitel i den internationale antologi “Front and Back Stage of Tourism Performance” (ed. Frances Julia Riemer) i 2020. 

Foto herover af Arriel Godvil

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close