fbpx

Om Maria

Namaste

Jeg er

Maria Lauridsen Jensen

Skaber af Wisdom in Movement

Antropolog, yogalærer og kunstnerisk væver

Jeg tilbyder guidede sādhanā (spirituel praksis), energi healing, e-bøger om yoga, yoga på video, yoga fordybelseskurser på video, yoga med mytologi og gudindeyoga. Derudover udbyder jeg antropologiske bøger om mayaer, Latinamerika, kulturdannelse og migration.

Hvis du ønsker støtte til at fordybe dig i yoga se her: https://marialauridsenjensen.com/?product_cat=english 

og husk at tilmelde dig min YouTube Channel

og nyhedsbrevet

Jeg har gennemført 720 timers uddannelse som yogalærer, og jeg er næsten færdig med basisuddannelsen på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme. Derudover holder jeg mig løbende opdateret gennem kurser og faglitteratur. Jeg har studeret hos internationalt anerkendte lærere som Sianna Sherman og Greta Hill.

Al min undervisning foregår igennem et moderne shamanistisk energifelt, som favner hver enkel deltager med personligt tilpasset støtte til at få mest muligt ud af undervisningen i alle lag. Feltet kan sammenlignes med, at jeg sender hver deltager en personlig sms, fremfor en gruppe-sms. Feltet støtter deltagerne med at modtage undervisningen i de bevidste såvel som i de underbevidste bevidsthedslag.

Min rolle som yogalærer og antropolog smelter i sandhed sammen:

  • Jeg er dybt dedikeret til at dykke ned i yoga-kultur, spiritualitet, personlig udvikling, skyggearbejde, myter fra hele verden og tantrisk filosofi.
  • Visdommen folder sig ud i og gennem min krop og mit sind.
  • Min fornemme rolle er at danne bro mellem kulturer, visdom fra forskellige spirituelle traditioner, mine personlige erfaringer og min menneskelige hverdag * samt * at danne bro mellem den viden jeg bærer og mine elever og læsere * på en måde som gør visdommen relevant og relaterbar.

Jeg tog mine første yogatimer i 2008 i et fitnesscenter i Fredericia. Jeg gik i gymnasiet, og tilbragte al min fritid som gymnast, gymnastik- og sjippeinstruktør og i fitnesscenteret. Lige fra starten sansede jeg, at yogatimerne bragte mig ind i en tilstand, som kunne noget mere, end den fysiske træning, som jeg ellers kendte til. Alligevel tog det fem år før, jeg for alvor blev grebet. Det skete på Mariam Moslehpours hold i Fitness World i Aarhus. Min rejse som yogalærer startede med, at jeg var en flittig yogaelev, der sugede indtryk til mig. Gradvist blev jeg mere og mere nysgerrighed på det kulturelle og spirituelle rum, som jeg oplevede åbne sig, hver gang jeg var til yoga. Efter et år var min begejstring blevet så stor, at jeg sagde mit fitness abonnement op, og meldte mig ind i Yoga Collective, hvor jeg kom som elev på daglig basis. Samtidig meldte jeg mig til en yogalæreruddannelse. I Yoga Collective modtog jeg primært undervisning af Nadia Lunn, Maia Jensen og Tine Kotzé

Fordybelsen satte i gang i Mexico i november-december 2015, hvor jeg boede på Yandara Yoga Institute i en måned. Der blev jeg 200 t certificeret yogalærer og healer. Kylie Radha Price var min primære lærer, dernæst Sarasvati Young og Craig Perkins, som er grundlægger af Yandara Yoga Institute. ALLISON EATON initierede mig i Reiki. Hver aften havde vi kirtan med Kylie, Sarasvati, Shiva Das, Bolo og April, Mercy Ananda og Allison – Jaya Band. Den usædvanlige destination skyldes, at jeg indsamlede data i Mexico til mit speciale i antropologi. Yandara er et lille samfund, som lægger stor vægt på bhakti yoga og yoga som livsstil.

Da jeg kom hjem til Danmark, fik jeg job som yogalærer med det samme. Sidenhen har jeg undervist utallige timer rundt omkring i Aarhus – herunder fem ugentlige hold i Yoga Collective indtil 2020.

En god lærer forbliver elev. Jeg tror på, at det er ekstremt vigtigt, at jeg lever, dyrker, fordyber mig og fortsætter mine studier i det jeg formidler, for at give den bedst mulige transmissionen. Udover selvstudier har jeg modtaget yogalærertræning i yin yoga fra Yoga Collective (50 t), og i Rasa Yoga fra Sianna Sherman og Greta Hill (470 t). På uddannelsen hos Rasa Yoga har jeg bl.a. haft følgende gæstelærere: Masood Ali Khan, Sreedevi Bringi (tantra og sanskit), Sheela Bringi (mantra og sanskrit), Bill Mahony (yoga filosofi), Constantina Rhodes (tantra), Claudette Evans (restorative yoga), Michelle Cassandra Johnson (social justice), Justin Michael Williams (social justice) og Carlos G. Pomeda (tantra og sanskit). Rasa Yoga er en bhakti fusion af form og flow āsana, tantra (Kashmir Shaivism), mudrā, åndedrætsøvelser, ritual, functional anatomy, meditation og sjælsalkymi.

Jeg er er elev på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme, hvor Marianne Lane underviser mig i bevidsthedstræning, bevidsthedsstræk og healing. Bevidsthedstræning og -stræk er yogiske discipliner, men da det i vores samfund er svært at finde yogalærere, som underviser deri, har jeg vagt at modtage træning gennem moderne shamanisme i stedet.

Mit store kald er at danne bro mellem kulturer, repræsentere den Store Kærlighed og Yogaens Visdom, samt at støtte mine elever med de erfaringer jeg selv har gjort mig på og udenfor yogamåtten.

Gennem min undervisning får du mulighed for at strække både krop og sind, og at opleve det udvidede perspektiv, som folder sig ud, når vi forener fysisk bevægelse, åndedræt, visualisering, meditation, mudrā, mantra, filosofi og intention.

 Bonusinfo: Første gang jeg underviste et yogahold var i Colca Cañon i Peru i sommeren 2015. Den flok backpackere, som jeg hikede med, opfordrede mig til det en hel dag. Jeg tøvede, for jeg havde jo intet certifikat. Da jeg gav mig, blev det en dejlig oplevelse, som viste mig, at jeg var på rette vej.

 Energiarbejde: Jeg er bl.a. indviet i Heart Felt Love Healing af moderne shaman Rebekka Lassesen og i “at holde energifelter” samt at give “healing med healersjælen” og “healing med det Universelle Hjerte” (hjertehealing) af moderne shaman Marianne Lane. Ud over den mere officielle træning har jeg været i 1½ års daglig træning og sparring ved moderne shaman Benjamin Lassesen, som også har givet mig utallige healinger. Fra december 2019 har visdom og vejledning i høj grad foldet sig ud i og gennem mig selv, og for at det sker på balanceret vis og for at modtage støtte i processen, er jeg nu elev på Visdomsskolen for Moderne Shamanisme.

 Jeg har en kandidatgrad i antropologi – Anthropology: Global Studies and Development

Som antropolog er jeg specialiseret i identitet og etnicitet. Mit største feltarbejde (udover min færden i subkulturer relateret til yoga og moderne shamanisme) udførte jeg hos mayaer i Tulum i Mexico. Arbejdet i Mexico er udgivet kapitel 7 “The Tulum Mayan ruins: A place for foreigners” i den internationale antologi Front and Back Stage of Tourism Performance (ed. Frances Julia Riemer,2020) og i mit speciale “Being Maya in Contemporary Tulum, Mexico,” som du kan downloade gratis under fanen shop

Foto herover af Arriel Godvil

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close