fbpx

Healing

*

Min intention

som healer og energiarbejder

er at stå til rådighed som facilitator

for at din indre balance, styrke, og visdom kan udfolde sig. 

Jeg er indviet i healings-energierne: Healing med min healersjæl, ReikiHeartfelt LoveHjertehealing/ Healing med det Universelle hjerte, Karmic Power Release, Soul Power Release, Human Power Release, Soul Body Fusion (r), Fornuftens Favntag (Maria Magdalene Teachings), Light Force Enlightenment, Gralen fra Bhutan, nulstilling af celler, træk stress ud af nervesystemet, stabilisering ift. stress, stabiliseret adgang til klarsyn og kanalisering. Derudover er livsenergiens bevidsthed aktiveret i mig gennem min personlige rejse i spiritualitet. 

Ved mindre du har specifikke ønsker, så anbefaler jeg

en personlig session på en time

healing med healersjælen

Klik HER for at se dine muligheder

eller kontakt maria@marialauridsenjensen.com

Feedback fra klienter viser, at healingerne som jeg formidler støtter med:

  • dyb afspænding og støtte til at bearbejde stress eller depression
  • kontakt til kroppen
  • kontakt med livsglæde og livsenergi
  • kontakt til det fysiske hjerte eller udvidelse af hjertecenteret
  • kontakt til den feminine kraft
  • kontakt til jordens kraft
  • kontakt til stjerner, galakser og spirituelle indsigter
  • et møde med både krop og ånd, hvor den ene ikke udelukker den anden

***

Har du stress, opvågningsproblemer, alvorlig sygdom eller et barn i knibe, har du mulighed for at modtage gratis healing af en gruppe af healere inklusiv mig selv her https://www.peacefulpowerfulhelp.com/saadan-fungerer-det/# 

*

At hele er

at komme hjem i sig selv 

og gradvist indtage flere og flere dele,

gradvist opdage mere og mere af det hele

At hele er gradvist at skabe  større og større harmoni

og dermed finde mere og mere af sin indre balance, trivsel og værdi

*

Hvad er energihealing?

Healing kan opleves som ultimativ selvforkælelse og en wellness-oplevelse, især hvis du samtidig modtager beroligende fysisk berøring.

Healing kan også opleves som hårdt arbejde med sig selv, hvor uventede følelser og erkendelser dukker op og skal bearbejdes, for at du kan indtage den del af dig selv, på en måde der er i overensstemmelse, med det du står for.

Generelt igangsætter en behandling en indre proces, så det er en god idé at være ekstra god ved dig selv i tiden efter en healing. Du kan tage ekstra pauser, give dig selv lov til at sove midt på dagen og give dig selv tid til at sidde med det, som dukker op.

I det dybe møde med dig selv kan sår dukke op. Vi møder sårbarheden for at heale smerten. At blive healet er en støtte til at hele – en støtte til at indtage de uindtagede sider af dig selv og omfavne dem med kærlig opmærksomhed. Sårbarheden kan dukke op i dagene op til, under og efter begivenheden.

***

Mine oplevelser med healing

Jeg er indviet i Soul Body Fusion (r) (2020) via Jonettes materiale; Heartfelt Love healingsenergien af moderne shaman Rebekka Lasesen (januar 2019); Light force Enlightenment (2021), Intuitiv healing og Healing med hjertet af moderne shaman Marianne Lane (november 2018) og Reiki I og Reiki II af Allison Claire Eaton (december 2015). Den 4 maj 2019 blev jeg indviet i at skabe og holde energifelter og rum af Marianne Lane. Derudover har jeg fået meget sparring, støtte og vejledning samt mulighed for at øve healing med moderne shaman Benjamin Lassesen. Fra sommeren 2020 har jeg været elev på Basisuddannelsen for Moderne Shamanisme ved Marianne Lane, som er intensiv træning, teori og sparing i forhold til energiarbejde, healing og bevidsthedsarbejde. 

Jeg bidrager som healer i Peaceful Power Help: Gratis healing til børn i knibe  samt gratis healing til folk med angst, stress og depression.

 

Klik her for at finde hele mit yoga/healing CV

For at være mit bedste jeg og en balanceret og effektiv bærer af de healende energier, modtager jeg løbende healing, og jeg praktiserer “spirituel hygiejne” dagligt. Jeg er blandt andet blevet kernehealet af Rebekka Lassesen, og jeg har modtaget Healing for seksualitet og selvkærlighed, Omkodning, Triologien, Intuitiv healing og fysisk healing mm af Benjamin Lassesen, jeg har fået en Soul Body Fusion, jeg har været i et hypnoterapi- og healingsforløb ved moderne shaman Rie Jespersen, og jeg deltager løbende i moderne shaman Julie Mariels healingsmeditationer. Jeg har desuden deltaget på retreatet Den Moderne Shaman med Marianne Lane, hvor jeg fik ankringer, til at gå ind i en mere uforstyyrret og ren tilstand samt til at arbejde med mine guider, min sjæl, inkarnationsrådet, træer og engle, som jeg bruger næsten dagligt til at få forståelser for tilværelsen fra forskellige vinkler og en form for ophøjet perspektiv.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close