fbpx

Healing

Klik her for at læse anmeldelser

***

Healing

Healing kan opleves som ultimativ selvforkælelse og en wellness-oplevelse, men healing kan også opleves som hårdt arbejde med sig selv, hvor uventede følelser og erkendelser dukker op og skal bearbejdes.

I fanerne herunder kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder inden for healing og selv-udvikling.

Generelt igangsætter en behandling en indre process, så det er en god idé at være ekstra god ved dig selv i tiden efter en healing. Du kan tage ekstra pauser, give dig selv lov til at sove midt på dagen og give dig selv tid til at sidde med det, som dukker op.

Jeg bidrager desuden som healer i Peaceful Power Help: Gratis healing til børn i knibe  samt gratis healing til folk med angst, stress og depression.

Du kan finde hele mit yoga/healing CV her

***

Mine oplevelser med healing

Jeg er indviet i Heartfelt Love healingsenergien af Rebekka Lasesen (januar 2019) Intuitiv healing og Healing med hjertet af Marianne Lane (november 2018) og Reiki I og Reiki II af Allison Claire Eaton (december 2015). Den 4 maj 2019 blev jeg indviet i at skabe og holde energifelter og rum af Marianne Lane.

For at være mit bedste jeg og en balanceret og effektiv bærer af de healende energier, modtager jeg løbende healing. Jeg er blandt andet blevet kernehealet af Rebekka Lassesen, og jeg har modtaget Healing for seksualitet og selvkærlighed, Omkodning, Triologien, Intuitiv healing og fysisk healing mm af Benjamin Lassesen, jeg har fået en Soul Body Fusion, jeg har været i et hypnoterapi- og healingsforløb ved Rie Jespersen, og jeg deltager løbende i Julie Mariels healingsmeditationer.

***

Jeg anbefaler

Gratis fælleshealinger med Benjamin Lassesen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close