fbpx

Healing

Klik her for at læse anmeldelser

***

Healing

Healingerne, jeg udbyder, er moderne shamanistiske metoder. Læs mere om mine rødder i moderne shamanisme her.

Healing kan opleves som ultimativ selvforkælelse og en wellness-oplevelse, men healing kan også opleves som hårdt arbejde med sig selv, hvor uventede følelser og erkendelser dukker op og skal bearbejdes.

I det dybe møde med dig selv kan sår dukke op. Vi møder sårbarheden for at heale smerten. At blive healet er en støtte til at hele – en støtte til at indtage de uindtagede sider af dig selv og omfavne dem med kærlig opmærksomhed. Sårbarheden kan dukke op i dagene optil, under og efter begivenheden.

I fanerne herunder kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder inden for healing og selv-udvikling.

Generelt igangsætter en behandling en indre process, så det er en god idé at være ekstra god ved dig selv i tiden efter en healing. Du kan tage ekstra pauser, give dig selv lov til at sove midt på dagen og give dig selv tid til at sidde med det, som dukker op.

Jeg bidrager desuden som healer i Peaceful Power Help: Gratis healing til børn i knibe  samt gratis healing til folk med angst, stress og depression.

Du kan finde hele mit yoga/healing CV her

***

Mine oplevelser med healing

Jeg er indviet i Heartfelt Love healingsenergien af moderne shaman Rebekka Lasesen (januar 2019) Intuitiv healing og Healing med hjertet af moderne shaman Marianne Lane (november 2018) og Reiki I og Reiki II af Allison Claire Eaton (december 2015). Den 4 maj 2019 blev jeg indviet i at skabe og holde energifelter og rum af Marianne Lane. Derudover har jeg fået meget sparring, støtte og vejledning samt mulighed for at øve healing med moderne shaman Benjamin Lassesen.

For at være mit bedste jeg og en balanceret og effektiv bærer af de healende energier, modtager jeg løbende healing, og jeg praktiserer “spirituel hygiejne” dagligt. Jeg er blandt andet blevet kernehealet af Rebekka Lassesen, og jeg har modtaget Healing for seksualitet og selvkærlighed, Omkodning, Triologien, Intuitiv healing og fysisk healing mm af Benjamin Lassesen, jeg har fået en Soul Body Fusion, jeg har været i et hypnoterapi- og healingsforløb ved moderne shaman Rie Jespersen, og jeg deltager løbende i moderne shaman Julie Mariels healingsmeditationer. Jeg har desuden deltaget på retreatet Den Moderne Shaman med Marianne Lane, hvor jeg fik ankringer, til at gå ind i en mere uforstyyrret og ren tilstand samt til at arbejde med mine guider, min sjæl, inkarnationsrådet, træer og engle, som jeg bruger næsten dagligt til at få forståelser for tilværelsen fra forskellige vinkler og en form for ophøjet perspektiv.

***

*Hvis du har fysiske skavanker, alvorlige sygdomme, ønsker en mere balanceret seksualitet, oplever ubalanceret Kundalini, eller hvis du ønsker healing med clairvoyance anbefaler jeg at kontakte Benjamin Lassesen (www.benjaminlassesen.dk).


*Hvis du ønsker at komme i kontakt med din sjæl, guidekontakt, hypnoterapi eller energiarbejde i naturen, anbefaler jeg www.juliemariel.dk og www.riejespersen.dk


*Hvis du ønsker en kernehealing, som kan forløse de uhensigtsmæssige mønstre og selvforståelser, vi har tilegnet og gennem barndommen, anbefaler jeg Rebekka Lassesen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close