Om Yoga From My Heart

privatundervisning.jpg

 

English: See menu tap

 

Mission:

At sprede velvære, øget selvværd og universel bevidsthed via asana, meditation, pranayama, mytologi, selvrefleksion og Reiki.

“Universel bevidsthed” (også kaldet universel kærlighed) er tanken om, at alt er udgjort af det samme stof og dermed forbundet.

“Asana” er fysiske yogastillinger

“Pranayama” er åndedrætsøvelser

Læs om Reiki her

 

Sankalpa – intention:

Jeg udfører mit arbejde fra hjertet.

 

”Yoga From My Heart”

Navnet ”Yoga From My Heart” kom til mig, fordi flere af mine elever har fortalt mig, at de mærker, at min undervisning kommer fra hjertet. For mig er det meget betydningsfuldt, at mine elever mærker min passion ved yoga, da jeg mener, at det er den bedste måde at overføre yoga-gnisten.

Jeg giver jeg dig ingen klare svar på, hvordan du skal se ud, bevæge dig, opføre dig eller tænke, men jeg guider dig i teknikker, som jeg selv har gode erfaringer med, eller som har tændt en gnist i mit indre. Med tiden vil du opleve, at din yogapraksis i højere grad ledes af dit eget hjerte:)

Men hvordan kommer Reiki så ind i billedet, tænker du måske.

Ifølge Patanjalis Yoga Sutraerne er yoga at bringe sindet i ro og dermed være etableret i sin essens, som er fri bevidsthed. Fri bevidsthed er bevidsthed uden indflydelse af tanker om at opnå noget.

Gennem Reiki bringer jeg mit eget sind i ro samtidigt med, at jeg arbejder med at bringe min klient i ro. Derudover udøver jeg ahimsa (yogaprincippet om at udøve det modsatte af vold), fordi jeg udsender tanker om omsorg og beskyttelse til den eller det, som jeg healer. Desuden betyder “yoga” at smelte sammen eller at blive til ét. Gennem Reiki såvel som andre former for meditation oplever jeg til tider, at tid og rum forsvinder, og at jeg smelter sammen med den, dem eller det jeg mediterer over eller healer.

Min antropologiske side skinner igennem ved, at jeg studerer og formidler kulturel indsigt. Jeg er specialiseret i teorier om, hvordan vi mennesker konstruerer vores identitet (som i øvrig er under konstant forandring, fordi vi konstant tager nye indtryk til os), og hvordan vi skaber mening med tilværelsen. Jeg afprøver på egen krop og sind viden fra forskellige østlige kulturer, og jeg inkorporerer de dele, som jeg finder meningsfulde, i min måde at forstå mig selv og verden på; i min undervisning formidler jeg dén indsigt, og jeg inviterer dig til at mærke den på din krop og i dit sind.

At praktisere yoga, Reiki og antropologi og at få lov til at dele min passion med en masse dejlige mennesker er i høj grad noget af det, som holder flammen i mit hjerte tændt.

 

Kontakt mig for info eller forespørgsler vedrørende Reiki, yoga eller workshops: maria@marialauridsenjensen.com

15205649_1152232291496679_784341597_o

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s