Anonyme deltagere ved yin med hjertehealing, august 2019:

”Yin Yoga med hjertehealing gav min en oplevelse af nærvær med mig selv og underviseren.”

”Jeg synes, at det var en god oplevelse – stærkt. Maria har en rigtig god stemme, er rolig og har nogle fantastiske hænder.”

Jeg var vild med den nærværende måde, undervisningen foregik på. Underviserens guidninger var trygge og rolige, øvelserne rigtig gode og antallet perfekt, og afslapningen med berøring var dejlig.”

Juli 2019


Anonym fra firmayoga 2018:
“Maria er en stabil og sikker instruktør med et fint blik for specielle ønsker og/eller udfordringer. Hun skaber en god atmosfære i yogatimen. Instruktionen er behagelig varierende i tråd med hvilke kropsdele der er i fokus i den enkelte session og hun er god til at vise stillingerne samtidig med den mundtlige instruktion.”


Anonym fra firmayoga 2018: “Maria giver en behagelig, god og præcis instruktion, og hun har vist stor fleksibilitet og evne til at tilpasse sig kursisternes ønsker og behov. ”


Hanne fra firmayoga 2018: “Maria er den mest professionelle, behagelige og dygtige yogainstruktør som jeg har gået hos. Hun planlægger yogatimerne med en dejlig balance mellem styrke, udstrækning og afslapning. Maria virker altid glad og inspirerende og jeg føler at rummet er fyldt med ro og fred. Hendes behagelige stemme guider os flot gennem øvelserne, samtidig med at hun fysisk viser øvelserne. Maria er meget opmærksom på den enkelte og præsenterer øvelserne med varierende sværhedsgrad, så alle kan være med, både kvinder og mænd. Yoga hos Maria er både styrkende og øger smidigheden, og efter timen er oplever jeg både et fysisk og mentalt velvære, men jeg havde dog ikke troet at yoga kunne være så hårdt . Jeg føler virkelig, at jeg har gjort noget godt for både krop og sind.”


Joan Møller Sørensen, direktionssekretær ved Aarhus Vand: “Siden medio marts 2018 er Maria kommet her hos Aarhus Vand en gang om
ugen for at gøre vores medarbejdere opmærksom på deres krop, sind og åndedræt.
Vores medarbejdere betaler selv tiden, som de bruger sammen med Maria, og
der er stor tilslutning til undervisningen, der er delt op i tre moduler af hver ½
time

• yoga, stille serier til åndedrættets rytme, stræk for ryg, skuldre og nakke

• rygtræning for den, der gerne vil svede lidt og styrketræning for kernemuskulaturen

• meditation, hvor man finder ro til at mærke indad, mærke sit åndedræt,
fornemme hvordan man har det og at sanse sin krop

Maria har et yderst behageligt væsen, hendes stemme er klar og varm, og efter
hver undervisning hører man en eller flere kollegaer udtrykke deres glæde
ved den måde, Maria underviser på. Og så er hun altid frisk på en lille snak
både før og efter undervisningen. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.