*

*

April 2020: Far distance healing with Maria Lauridsen Jensen

4 Responses

 1. Siden Marias hjertehealing har jeg mærket en større positivitet og en bemærkelsesværdig(!) større livsglæde. Jeg vågner op med en dejlig lethed, og en mild forelskelses følelse i kroppen i livet i sig selv

  En anden ting jeg virkelig har kunne mærke er at jeg ikke har cravings. Jeg har normalt altid cravings, det er noget jeg har haft det meste af mit liv, og de eneste gange de ikke har været der er når jeg er sammen med folk jeg holder af, har holdt ceremonier, og andre mindre stunder. Så det er ret stort, og virkelig skønt!

  Det er jo altid svært at sige om hjertehealingen alene er den præcise grund til denne ændring, men hvis det er, så er det virkelig kraftfuldt gjort!

  Tak!

  1. Dejligt at du mærker en positiv forskel!
   Tak for tilbagemeldingen:)
   og god rejse i oplevelserne

 2. Maria er en dygtig, forstående og hjælpsom yogalærer, healer og underviser, der laver relevante og virkningsfulde kurser og undervisning.

  Jeg har fået en række af tre gange SoulBodyFusion fjernhealinger, og det fik jeg meget ud af i form af både healing, egne visioner og Marias tolkninger og kanalisering, der uddybede min forståelse af mine personlige processer, som healingen arbejdede med. Meget anbefalelsesværdigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.