Wisdom in Movement

FB_IMG_1519338037501
Jeg er ikke bange for at gribe skovlen

Jeg udbyder mine antropologiske kompetencer i forhold til:

 • Kvalitativ dataindsamling, analyse og formidling.
 • Kreative og deltagerinddragende evalueringer.
 • Kulturforståelse.
 • Tekstforfatning.
 • PR.
 • Koordination.
 • Ledelse af frivillige.

Min antropologiske identitet:
Med et åbent sind indsamler jeg forskellige menneskers perspektiver, forholder mig analytisk dertil, og videreformidler indsigten på en måde, hvor mange stemmer får lov til at træde frem, så vi får en bredere forståelse for os selv og hinanden. Jeg elsker skrivestilen ‘thick description’, jeg vægter nære, uformelle samtaler med mine informanter, og jeg går ikke på kompromis med etik.

 

bodil olesen

to form

AU.jpg

I 2016 fuldførte jeg kandidatuddannelsen Anthropology – Global Studies and Development ved Aarhus Universitet, som er en engelsksproget uddannelse. Jeg er specialiceret i identitetskonstruktioner, etnicitet, Latinamerika, globalisering og migration.

Mit speciale “Being Maya in Contemporary Tulum, Mexico” giver indblik i mayaers perspektiver på turisme, etnicitet og kulturarv. Det bygger på mit feltarbejde i Tulum.

Jeg har været frivillig i samt projektansvarlig for integrationsprojektet “Netværk mellem kvinder” under URK Aarhus.

Jeg har blandt andet lavet feltarbejde og/eller kvalitativ analyse af:

 • Lokal identitet, frivillighed og social bæredygtighed i Vestbyen i Horsens.
 • Maya-identitet, turisme og globalisering i Tulum, Mexico.
 • Mexicanske migranter i Danmark – narativer og identitetskonstruktioner.
 • Migration og remisser i Mellemamerika – gavegivning som analytisk tema.
 • Nudistcamping.
 • Mad og identitet i Bazar Vest.
 • Mad og identitet for garifunaer i henholdsvis New York og Honduras.

Læs mere på academia.edu og Linkedin

Bonus fakta: Jeg har boet i USA, Nicaragua og Mexico.